PETVITA Pure hrana hipoalergenica MIX

Treceți pentru a vedea

PETVITA Pure hrana hipoalergenica MIX

Producători: Petvita

Evaluare medie: Nu sunt evaluări

 • 3x370g
 • Prețul 46,95lei 36.04lei
  (32,47lei/kg)

 • 6x370g
 • Prețul 93,88lei 60.13lei
  (27,09lei/kg)

  Hrana umedă Petvita Pure este cea mai bună soluție nutrițională pentru câinele Dvs. și pentru Tine o garanție a sănătății și vitalității animalului său de companie. Hrana creată pentru câinii sensibili și pentru cei cu tendințe la alergii alimentare.

   

  Petvita Pure este baza perfectă pentru dieta mono-proteine a animalului Dvs. de companie - datorită căreia sunteți 100% sigur că o singură sursă de proteine animale a fost utilizată în formulă recetei.

   

  Ingredientele selectate cu grijă, compuse din ingrediente de cea mai bună calitate, aparțin celei mai înalte categorii de Ultra Premium.

   

   

  Setul Petvita Pure Mix 3x370g include:
  1 x PETVITA Pure Adult hrana hipoalergenica cu carne de miel 370g
  1x PETVITA Pure Adult hrana hipoalergenica cu carne de cal 370g
  1x PETVITA Pure Adult hrana hipoalergenica cu carne de somon 370g

   

  Setul Petvita Pure Mix 6x370g include:
  2x PETVITA Pure Adult hrana hipoalergenica cu carne de miel 370g
  2x PETVITA Pure Adult hrana hipoalergenica cu carne de cal 370g
  2x PETVITA Pure Adult hrana hipoalergenica cu carne de somon 370g

   

  PETVITA Pure Adult hrana hipoalergenica cu carne de miel

  Preparat sub formă de pate delicios pentru animale de companie, Petvita Pure Lamb este un aliment nutritiv ideal pentru câinii adulți de toate rasele.

   

  PETVITA Pure Adult cu miel este cea mai bună opțiune pentru câinii sensibili și pentru cei cu  alergii alimentare. Rețeta de tip mono-proteic conține până la 60% carne de miel. În plus, compoziția a fost îmbogățită cu vitamine și microelemente prețioase care au un efect benefic asupra corpului animalului. Vitamina A  îngrijește de vederea câinelui, pielea și blană. Prezența vitaminei D întărește oasele și mușchii. De asemenea rolul vitaminei E este de a crește imunitatea.

   

  PETVITA Pure Adult hrana hipoalergenica cu carne de cal

  Marca Petvita este o combinație de nutrienți de cea mai bună calitate, cu arome excelente la care nici un câine nu poate rezista.

   

  PETVITA Pure Adult cu cal este o hrană foarte nutritivă care conține până la 55% de carne de cal.

   

  În plus, produsul eswte de tip mono-proteic ce este ideal pentru diagnosticarea alergiilor, precum și componenta principală a dietei pentru animalele de companie.
  Compoziția este îmbogățită în vitamine și microelemente prețioase care au un efect benefic asupra corpului animalului. Vitamina A susține pielea, blana și ochii animalelor de companie. Bogat în vitamina E ce îmbunătățește imunitatea, iar prezența vitaminei D ajută la menținerea sistemului nervos, oaselor și a mușchilor animalelor de companie.

   

  PETVITA Pure Adult hrana hipoalergenica cu carne de somon

  Hrana Petvita conține elemente nutritive esențiale și vitamine pentru fiecare câine. În plus, gustul și aroma unică a hranei face ca niciun câine să reziste la ea.

   

  PETVITA Pure Adult Salmon este o hrană completă, formată din 60% carne de somon. Rețetă bogată mono-proteică, este o soluție excelentă pentru diagnosticarea alergiilor, fiind o componentă de bază a dietei pentru animalele de companie, cu o varietate de alergii.

  Conține în formula sa vitamine A, D și E - este benefic pentru piele, blănă și ochi ale câinelui, sporește imunitatea,susține sistemul nervos, oasele și mușchii.

   

  Petvita Pure hrana hipoalergenica Mix - un set - 3 gusturi!

   

  evaluează produsul
  RAU
  BUN

  Pentru acest produs nu s-au scris comentarii!

  Sfaturi pentru proprietarii de câini și pisici | F.A.Q. | Regulamentul magazinului | Reclamații și restituire | Costul şi forma de livrare | Contact | Despre noi | Regulamentul promoției | Site Map | Câini | Pisici | scimb valutar in zloți | 100% satisfacție sau returnarea banilor!
  De chat

  Va rugam alegeți Chat-ul